La Forge

9.6
2
Gites.nl logo

Noord Oost Frankrijk is een weldaad aan rust. Het gebied is heuvelachtig met verspreid liggende bossen. Op slechts drie uur rijden vanaf Maastricht vindt u deze ruime, gezellige en comfortabele vrijstaande vakantiewoning met volledig ingerichte keuken. Gelegen op het rustige platteland van de Argonne in de Lorraine ( Lotharingen) in het dal van het riviertje "La Buante". Hier zijn de nachten nog donker en de lucht is er schoon en helder. U wordt 's nachts wakker van de stilte. Er is geen lichtvervuiling en bij nieuwe maan ziet u werkelijk geen hand voor ogen.
De woning beschikt over een grote woonkamer, slaapkamer met naastgelegen badkamer met douche, wc en wastafel. De woonkamer is 40m2, de keuken en de slaapkamer zijn elk 20m2 groot. In de slaapkamer staat een tweepersoons boxspring bed van 1.60 x 2.00 met een tweepersoons dekbed. Het bed wordt voor u opgemaakt.
De keuken is compleet ingericht met vaatwasser en combi-magnetron. Koken kan op het vierpits gastoestel. U beschikt over een grote Samsung koel-vries combinatie. Een Senseo- en filterkoffiezetapparaat en waterkoker zijn aanwezig. De vakantiewoning is self-catering en er is dus voldoende keukenmateriaal aanwezig voor 6 personen.
Vanuit de woonkamer en de keuken komt u in de tuin met kiezelterras waar u kunt genieten van het uitzicht en het geluid van het kabbelende riviertje direct naast de woning.

Boekingsinformatie

Ligging la forge

De ligging van "la forge" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.