Maison de Brandeville

8.3
4
Gites.nl logo

Er is nog plaats deze (na) zomer in Maison de Brandeville!
Een verblijf staat voor natuur, koken, lezen en genieten. Maison de Brandeville in een sfeervol en goed geoutilleerd huis, met onder andere een volle boekenkast en een muziekverzameling. Het huis is ingericht met veel warme kleuren en straalt rust uit.
Er is een Internet aansluiting.
Het kleine bloemrijke dorpje Brandeville ( zo'n 150 inwoners) is pitoresk en ligt in een dal.
Op zes dagen per week komt de mobiele bakker door het dorp, deze toetert 's ochtends onderaan het talud.
Indeling van het huis:
Het vakantiehuis heeft onder andere natuurstenen muren, maar ook in verschillende kamers authentiek Frans behang. Er is een handgemaakte eiken houten (open) keuken, die van alle gemakken is voorzien (zoals combioven, koelvriescombinatie). Er is een grote badkamer met douche en een emaille ligbad (op pootjes). In de zitkamer van Maison de Brandeville staat de houtkachel, grote eettafel en een gezellig zitje.
Vakantiehuis Maison de Brandeville heeft 2 grote slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed en met uitzicht over het dorp en de velden,.
In de master bedroom staat een kinderbedje (een kinderstoel is ook aanwezig)..
Audiovisueel:
Er staan een TV met DVD recorder in de slaapkamer. Er zijn veel films aanwezig in het huis, maar er is geen TV ontvangst.
In de woonkamer staat een goede muziekinstallatie.
Tuin en tuinmeubelen:
Vakantiehuis Maison de Brandeville heeft een diepe tuin, met meerdere terrassen en een mooi uitzicht over de omgeving. Het is er heerlijk en ongestoord toeven. Er staan fruitbomen en in het voorjaar en in de zomer bloeiende planten.
Er is ruim tuinmeubilair aanwezig in het vakantiehuis, waaronder een grote picknicktafel, relax -en ligbedden, parasols en een Weber BBQ.
U kunt als huurder van Maison de Brandeville gebruik maken van de fietsen, die in de stallen achter het woonhuis staan. Het is heuvelachtig in de streek, maar er zijn ook vlakkere stukken waar het redelijk gemakkelijk fietsen is.

Boekingsinformatie

Ligging maison de brandeville

De ligging van "maison de brandeville" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.