La Petite Coquais

9.4
6
Gites.nl logo

La Petite Coquais is een 18e-eeuwse omgebouwde schuur die in 2005 is voltooid, allemaal op één niveau, waardoor het huis geschikt is voor mensen die minder mobiel zijn of ouderen en waar een warm en vriendelijk welkom altijd gegarandeerd is. Ons prachtige vakantiehuisje ligt op 16 hectare eigen velden en bossen met schapen, geiten, paarden, kippen, eenden en ganzen waar we onze jongere gasten en kinderen verwelkomen om onze dieren te voeren en te communiceren, en om hun eigen eieren te verzamelen voor het ontbijt. We hebben 3 zeer verschillende vismeren beschikbaar voor karper-vissen à € 60 per visser per week. Graskarper tot 18 kg en spiegelvissen tot 17 kg evenals steur, zeelt en kroeskarper in ons grootste meer en meerval en karper in onze 2 kleinste meren, evenals vele andere soorten grove vis waaronder snoek, baars en snoekbaars die exclusief zijn voor onze gasten.
Het huis bestaat uit een grote luchtige lounge met gewelfd plafond, smaakvol ingericht met pluche lederen stoelen, op maat gemaakte handgemaakte eikenhouten meubelen, groot scherm Satelliet TV, DVD speler met een grote selectie films en een dressoir vol met boeken en spelletjes geschikt voor alle leeftijden.
De woonkamer heeft openslaande deuren naar de volledig ingerichte keuken met een geïntegreerde vaatwasser, koelkast met vriesvak, 5-pits gasfornuis met elektrische kookplaat, magnetron, waterkoker, broodrooster, stoomoven, slow cooker, 2 koffiezetapparaten waaronder een Dolce Gusto en Krupps Barrista en een grote selectie van keukengerei, waardoor uw verblijf een echt thuis is.
De eethoek biedt comfortabel plaats aan 6 personen, en is een zeer lichte ruimte met een leren bankstel en een salontafel naast de grote dubbele openslaande deuren om de ochtendzon op te vangen met een kopje koffie. De 4 grote openslaande deuren leiden naar het omheinde overdekte terras en de tuin, ideaal om buiten te dineren op elk moment van de dag of avond.
De buitenruimte heeft een grote, zeer warme, op het zuiden gelegen en privé omheinde tuin met een overdekte overdekte patio met tuinmeubelen, ligstoelen, een overdekte bakstenen BBQ, een jeu de boules baan en een opblaasbaar bubbelbad, ideaal om te ontspannen in met een glas lokale bubbels na een harde dag sightseeing of vissen. Er is ook een klein bovengronds zwembad beschikbaar voor kinderen op aanvraag (gratis) en een groot springkasteel, ook beschikbaar op aanvraag, tegen betaling ter plaatse per dag, neem contact met ons op voor uw aankomst als u het springkasteel wilt boeken. (afhankelijk van het weer).
De woning heeft 3 slaapkamers, een ruime kamer met kingsize met een buitendeur die leidt naar de tuin, en 2 andere tweepersoonskamers, die beide smaakvol zijn ingericht, met bijpassende meubels, alle slaapkamers hebben hun eigen moderne en-suite badkamer met douche, bestaande uit Italiaanse glazen wastafels, met spiegels en verlichting, dubbele douchecabines met massagestralen, handdoekhouders, toilet en radiatoren.

Boekingsinformatie

Ligging la petite coquais

De ligging van "la petite coquais" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.