Manoir de Savigny

10
24
Gites.nl logo

In vakantiehuis Manoir de Savigny vind je gegarandeerd rust en kalmte. Of je nu komt voor een weekend of een langere vakantie, met vrienden of met je familie, wij bieden je modern comfort in combinatie met de charme van weleer.
Een verblijf van maximaal 24 personen is mogelijk met 17 personen in het landhuis met optionele 7-persoons cottage (+ 150m2 / 3 slaapkamers / 2 dubbele bedden / 3 enkele bedden) voor een totaal van 24 personen.
Je komt het terrein op door een populierenlaantje. Het domein dateert uit de 16e eeuw en bestaat uit meerdere gebouwen waarvan een dependance, een oude bakkerij, een wasplaats, het hoofdhuis en een bijhuisje.
Je komt het hoofdhuis binnen via een grote stenen trap. Er zijn 4 slaapkamers met tweepersoonsbedden en twee appartementen tot je beschikking, in totaal dus 8 tweepersoonsbedden en een eenpersoonsbed. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche of bad (6 badkamers). De andere ruimtes die je tot je beschikking hebt, zijn een woonkamer met open haard, een grote eetkamer met een aangrenzende ingerichte keuken, een bar met een grootbeeld-tv en een audiosysteem Hifi en een bijkeuken. Op het terras aangrenzend aan de eetkamer kunt u heerlijk buiten eten en de bbq gebruiken. Wifi is beschikbaar in alle kamers.
Het optionele huisje: Het vakantiehuis uit de 18e eeuw bestaat uit de begane grond met 2 woonkamers en een open keuken die helemaal is ingericht. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers met 2 tweepersoonsbedden en drie enkele bedden, twee badkamers met douche of bad. Buiten vind je terrassen met tuinmeubilair en een park.
De centrale ligging van de Manoir de Savigny maakt het mogelijk om vele toeristische bezienswaardigheden te bezoeken. La cité de la Mer (Cherbourg), de cp de la Hague, de anglo-normandische eilanden Jersey en Guernesy, de landingsstranden van d-day en de bijbehorende monumenten (Utah beach, Omaha beach, Sainte mère l'Eglise) en de Mont Saint Michel.
Savigny is het resultaat van de verbouwing in de 16e en 18e eeuw van een ouder gebouw. De plek dateert uit de Gallo-Romeinse tijd toen deze aan de stad Alauna was gehecht. De oude Romeinse weg van Cosedia loopt langs de rand van het pand.
Opmerking: een vleugel van het landhuis blijft beschikbaar voor de eigenaren.

Boekingsinformatie

Ligging manoir de savigny

De ligging van "manoir de savigny" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.