Le Magnolia

9
5
Gites.nl logo

Heerlijk rustig vrijstaand vakantiehuis op 730 m2 grond op zo'n 150 meter van het zandstrand van zo'n 11 km lang! Zelfs in de zomer is er voldoende ruimte op het strand en zeker niet druk in Surtainville om Covid-19 veilig te vertoeven. Sinds september 2021 is internet via glasvezel aanwezig, waardoor deze Gite zich ideaal leent voor een Workation. De ideale basis om bij te komen van alle drukte en lekker te lezen in een luie stoel. Het huis bevat een Barbas inzet houtkachel, heerlijk om na een strandwandeling bij de kachel te genieten van een lekker glas wijn. Mede door de houtkachel is het huis een goede optie om de kerstdagen en de jaarwisseling door te brengen zo lekker dicht bij het strand.
De Ideale uitvalsbasis voor een dagtocht naar de Mont St. Michel, bezoeken aan de de invasiestranden en dagtochten naar Jersey, Guernsey of Sark of gewoon uitwaaien aan het strand.
In het huis liggen diverse IGN wandelkaarten, een set van 14 (in het Frans) beschreven wandelingen in de regio en een boek (Frans) met beschreven wandelingen op de Cotentin.
Een BBQ is aanwezig voor de zelf gevangen (of gekochte) vis te bereiden. Voor de geluksvogels bestaat de mogelijkheid om dolfijnen te spotten vanaf Cap Le Rozel en zeehonden te fotograferen bij Cap Carteret. Onze tuin is voorzien van een picknicktafel, 3 ligstoelen, 2 tuinbankjes met bijhorende tafels en extra tuinmeubilair in de garage. Elk moment van de (zonnige) dag is er wel een schaduwrijk en rustig plekje te vinden in onze tuin.

Boekingsinformatie

Ligging le magnolia

De ligging van "le magnolia" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.