Les Forges

2
Gites.nl logo

Les Forges is een gastvrije, charmante gite met één slaapkamer gelegen op het Normandische platteland, de ideale plek voor rust en ontspanning. Het vakantiehuis is perfect voor een stel dat een rustige maar comfortabele plek zoekt voor een vakantie of kort verblijf. Les Forges heeft alles wat u nodig heeft om achterover te leunen en te ontspannen. Het huis is smaakvol ingericht met karakteristieke houten balken en huiselijke details. De tuinen zijn prachtig onderhouden en u heeft uw eigen zitje waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van een prachtig uitzicht op het Normandische platteland. De vriendelijke eigenaren wonen naast de deur en staan klaar om u te helpen met al uw vragen.
U komt binnen via openslaande deuren en stapt naar beneden in een comfortabele lounge die deel uitmaakt van de open leefruimte. Een grote comfortabele bank kijkt uit op een grote tv, die Britse en Franse zenders ontvangt. WiFi is ook beschikbaar in de hele accommodatie.
In de eetkamer / keuken staat een eettafel voor 4 personen en er is voldoende ruimte om maaltijden te bereiden. De keuken is goed uitgerust met een elektrisch fornuis, wasmachine, magnetron, koelkast met vriesvak, senseo en al het servies dat je nodig hebt om samen te zitten en van de maaltijden te genieten.
Vanuit de woonkamer leidt een houten trap rechtstreeks naar de slaapkamer, die baadt in het licht en zeer uitnodigend is. Er is een kingsize sleebed met aan weerszijden verlichte nachtkastjes, een kaptafel, een stoel en ingebouwde kledingkasten. Een reisbedje is op aanvraag beschikbaar en baby's (die nog niet kunnen lopen!) Zijn welkom. Het huis is echter niet geschikt voor peuters en jonge kinderen.
De badkamer bevindt zich aan het uiteinde van de slaapkamer en is toegankelijk via een houten deur waar u een ligbad met douchehulpstuk, toilet, bidet en wastafel vindt.
Buiten het huis is er een zithoek met een bistrotafel en stoelen om 'al fresco' te dineren. Ligstoelen zijn beschikbaar zodat u in de tuin kunt zitten en kunt genieten van het uitzicht op het Normandische platteland en er zijn enkele bomen die ook voor schaduw zorgen. De gite ligt in een volgroeide tuin.
Er is gezorgd voor een BBQ.
De eigenaren hebben een kat die u tijdens uw verblijf misschien gedag komt zeggen.
VERWARMING: Les Forges wordt verwarmd door elektrische kachels tijdens de koudere maanden.

Boekingsinformatie

Ligging les forges

De ligging van "les forges" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.