Gîte Quinéville Utah Beach

9.7
10
Gites.nl logo

Vakantiehuis Quinneville ligt op 50 m van het strand. De begane grond bestaat uit een keuken met oven, koelkast, magnetron, vaatwasser, broodrooster, koffieapparaten (Klassiek, Senseo en Nespresso) en een waterkoker. Verder is er een grote woonkamer met een eetkamer en zithoek, een slaapkamer met tweepersoonsbed (140) en een wc.
Op de eerste verdieping vind je 2 slaapkamers met bedden van 90 cm breed en een slaapkamer met een bed van 160 breed en een badkamer met douche, bad en wc.
Op de tweede verdieping is ook een zit-slaapkamer en een grote badkamer met douche en wc.
Buiten vind je een omheinde tuin van 2000 m2, helemaal, met een terras met een tafel, stoelen, parasol en ligstoelen. Ook is er een barbecue met schoorsteen en een serre waar je kunt eten. Op het terrein kunnen meerdere auto's worden geparkeerd.
De gite ligt praktisch op het strand van Utah Beach dat loopt van Sainte-Marie-du-Mont tot Quinéville. In de buurt zijn o.a. alle historische gedenkplaatsen van D-day te bezoeken.

Boekingsinformatie

Ligging gîte quinéville utah beach

De ligging van "gîte quinéville utah beach" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.