Gite les Marais de la Douve

8.8
9
Gites.nl logo

Welkom in vakantiehuis Les marais de la douve. U zit hier op 10 minuten van het plaatsje Sainte Mère Eglise, in het hart van het park van de Marais. Het vakantiehuis ligt in een klein dorp van 200 inwoners, Liesville sur douve, naast "le bar de l'anguille", een grappig strandtentje.
U hebt hier een heel mooi uitzicht over de marais, elk seizoen weer even mooi. In de winter zijn de moerassen wit, en staat het water hoog, en ziet u ongelooflijk veel trekvogels, eenden, zwanen, ijsvogels en adembenemend mooie zonsondergangen.
In het voorjaar hervindt de rivier de Douve zijn bedding, met de terugkeer van de ooievaars. Voor wie van wandelen houdt, van fietsen, van kanoen en van varen, en wie van rust en de natuur houdt, is dit de uitgelezen plek.
Huisdieren zijn welkom.
U kunt voor het huis parkeren, er is op de afgesloten binnenplaats aan de voorkant ruimte voor 3 auto's. Aan de achterkant is ook een afgesloten tuin, met ligstoelen, een tafel en stenen banken, evenals een bbq en een parasol.
In het huis vindt u op de begane grond een volledig ingerichte keuken, een salon met een houtkachel, een bank, een tv en een zithoek op de veranda. Verder is er een badkamer met een inloopdouche, twee wastafels en een handdoekenradiator, evenals een toilet.
Op de eerste verdieping vindt u een tweede zithoek op de mezzanine, met een slaapbank en een tv en een schitterend uitzicht over het moeras.
Ook zijn er twee slaapkamers met bedden van 160, waarvan een nog een extra eenpersoonsbed en een tv. Een kinderbedje is beschikbaar indien nodig.
In de aangrenzende kamer is een speelkamer met een tafelvoetbal, een pingpongtafel en spelletjes.
Er zijn fietsen, kano's voor volwassenen en kinderen, en een bretonse boot.
Neem contact op voor meer informatie.

Boekingsinformatie

Ligging gite les marais de la douve

De ligging van "gite les marais de la douve" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.