Le Haras

9
9
Gites.nl logo

Vakantiehuis Le Haras is gevestigd in Le Haras du Vieux Chateau en is geschikt voor 7 personen.
Het is een charmant gebouw uit de 16e eeuw, typisch voor Normandie, met een verwarmd overdekt zwembad. Het geheel is gelegen in een stoeterij, waar paarden worden gefokt en getraind.
Het is een uitzonderlijk mooie omgeving waar het heel rustig is.
In het vakantiehuis vindt u een volledig ingerichte keuken met een vaatwasser, oven, magnetron, inductiekookplaat, koelkast, diepvriezer en mixers. Er is een zitkamer, een eetkamer met een open haard. Ook is er een tv, een dvd-speler, een Hifi-set, draadloos internet, een omheinde tuin voor uzelf, een tuinmeubelset, een barbecue, een pingpongtafel. In de aangebouwde garage staan een wasmachine en een droger.
Op de eerste verdieping is een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 160 cm. Ook is er een slaapkamer met 2 bedden van 90 sm breedm en een slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden (90 cm). Voor de kleintjes is er een ledikantje beschikbaar. Er zijn 2 badkamers met douche, 2 separate wc's, 1 op de verdieping en 1 op de begane grond.

Boekingsinformatie

Ligging le haras

De ligging van "le haras" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.