Le Quarté

9
3
Gites.nl logo

Ontdek op het terrein van het oude kasteel van Haras "Le Quarté", een charmant onafhankelijk tweekamerappartement, gelegen op de eerste verdieping van het Château de Beuzeville, een enorm Normandisch gebouw uit de 16e eeuw, tussen Manche en Calvados .
"Le Quarté" heeft een gezellige slaapkamer met aangrenzende badkamer en toilet, een woonkamer en een kleine volledig uitgeruste keuken. Het is ruim en licht en biedt een prachtig uitzicht over het beboste park, de aangelegde tuin, het zwembad en in de verte de veulens in de weilanden.
Het coulisselandschap en de absolute rust, de binnen- en buiteninrichting, het verwarmde en overdekte zwembad (11x5m) maken dit tot een uitzonderlijk verblijf.
Je kunt hier heerlijk wandelen in de subtiel aangelegde tuinen, in het bos en op de 35 hectare van het domein en de merries met hun veulens bekijken en komt hier zeker helemaal tot rust.
Het terras, de barbecue en de zonneschermen waaronder je kunt genieten van een drankje en lokale lekkernijen zorgen voor een relaxte vakantie.
Op de stud-trainingsbaan, een ring van 800m, kun je zelf ook hardlopen!
Interieur ontwerp:
- een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 160 cm, twee nachtkastjes, een opbergkast.
- een badkamer met douche en wastafel.
- een separate WC.
- een woon- / eetkamer met een slaapbank van 90 cm, een tafel voor vier personen.
- een kleine, volledig uitgeruste keuken.

Boekingsinformatie

Ligging le quarté

De ligging van "le quarté" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.