Le Quinté

9
5
Gites.nl logo

Ontdek het kasteel van Beuzeville, een majestueus 16e-eeuws gebouw op de grens van het Kanaal en de Calvados. Het gebied is gelegen in het hart van de baai van Veys, aan de monding waar vier van de belangrijkste rivieren van het Cotentin-Bessin-park samenkomen, en is beschermd door zijn grachten en middeleeuwse torentje en beslaat 35 hectare. Het ligt niet ver van de zee die ooit de omliggende weilanden bedekte, en herbergt een stoeterij voor het fokken en trainen van renpaarden.
Op de eerste verdieping van het kasteel heeft de Quinté twee charmante slaapkamers, een woonkamer en een kleine keuken en geniet van een prachtig uitzicht op het bosrijke park, de grachten en zijn eenden en in de verte de veulens in de weilanden.
De pastorale omgeving, absolute rust, de binnen- en buiteninrichting garanderen u een uitzonderlijk verblijf binnen het pand.
Het verwarmde en overdekte zwembad (11x5m), de onberispelijke tuinen, de bosjes, het terras en de barbecue zorgen ervoor dat u momenten van gezelligheid en ontspanning kunt doorbrengen. U hebt ook gratis toegang tot het gebied, waar u kunt wandelen, naar de paarden kunt kijken en kunt profiteren van de 800 meter lange baan voor een hardloopsessie!
Interieur:
Elke slaapkamer heeft een bed van 160 cm, kwaliteitsbeddengoed, opbergruimte, een badkamer met wastafel en douche en apart toilet.
Een kleine keuken (vaatwasser, magnetron, keramische kookplaat, koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, etc.),
Een woonkamer met televisie, slaapbank voor één persoon, eettafel.

Boekingsinformatie

Ligging le quinté

De ligging van "le quinté" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.