La Buissonniere

10
4
Gites.nl logo

La Buissonniere is een gîte op de begane grond die in 2014 is verbouwd in een oude Normandische boerderij. Het vakantiehuis bestaat uit 2 slaapkamers, een open keuken / eetkamer / lounge en een doucheruimte; er zijn geen trappen naar boven of beneden. Het is ideaal voor zowel jong als niet zo jong! Gratis WiFi is beschikbaar en alle verwarming, handdoeken en beddengoed zijn inbegrepen in de huurprijs.
De slaapkamer met tweepersoonsbed bevindt zich aan de achterzijde van het vakantiehuis en de slaapkamer met 2 aparte bedden bevindt zich aan de voorzijde, beide met uitzicht op de tuinen en het terrein. We kunnen ook een babybedje gratis ter beschikking stellen in aanvulling op de overige slaapplaatsen. Graag van te voren bespreken. Elke slaapkamer heeft laden, hangkasten of -rekken en nachtkastjes en een föhn is ook aanwezig. De volledig betegelde doucheruimte, die is voorzien van een W.C, wastafel en douchecabine met hoekopening (met één stap omhoog), is gemakkelijk bereikbaar vanuit de slaapkamers. De keuken is volledig uitgerust met een gasfornuis en kookplaat op ware grootte, een wasmachine, een magnetron, een koffiezetapparaat, een waterkoker, een broodrooster en alle kookgerei, pannen en servies. Het eetgedeelte biedt plaats aan vier comfortabel rond de tafel (plus een hoge stoel die we ook zonder extra kosten kunnen bieden). De ruime lounge grenst aan de keuken en eetkamer, en vanaf een grote 3-zits bank en 2 fauteuils kunt u gezellig naar de 40-inch breedbeeldtelevisie met FreeSat kijken. Er is ook een dvd-speler met een selectie dvd's, maar als u zich liever in een goed boek onderdompelt, kunt u kiezen uit een kleine bibliotheek. Een elektrische kachel in de haard zorgt voor extra verwarming van de elektrische radiatoren tijdens de koudere maanden.

Boekingsinformatie

Ligging la buissonniere

De ligging van "la buissonniere" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.