Vrijstaand eenvoudig huisje op groot privé terrein, 100% privacy en rust

5
Gites.nl logo

Mijn huisje onderscheidt zich door de vrijstaande ligging op een groot terrein met eigen oprit van 200m. Er zijn geen buren of eigenaars in de buurt, u heeft het rijk volkomen alleen. Het terrein heeft fruit en noten bomen en is een toevlucht voor hazen, herten, everzwijnen en vogels. Het terrein is groot en om het terrein heen liggen ook weer weilanden zodat u verzekerd bent van complete rust. Vanaf de oprijlaan kunt u direct genieten van de mooie omgeving. Met de auto kunt u naar het strand of genieten van de mooie steden in de buurt zoals Mont Saint-Michel, Bayeux, Caen met de D-day stranden.
Het is een eenvoudig huisje midden in de natuur en de omgeving is erg rustig en rondom het huis is veel privacy en ruimte. Er is een woonkamer met keuken met fornuis met oven en een koelkast met vriezer, een wasmachine, een houtkachel, een slaapbank en verwarming. Op de 1e verdieping is een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed. Op de begane grond is nog een kleine slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer met toilet en bad. Er zijn extra matrassen en de bank kan worden uitgeklapt. Er is geen wifi maar wel 4G internet.
In bedlinnen en handdoeken wordt niet voorzien maar gas, hout, water en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen.
Kortom: mijn huisje is charmant en staat op een prachtige en afgezonderde locatie waar u complete rust hebt. De directe omgeving is erg mooi en ook in de buurt is veel moois te zien, zoals de stranden en de Franse kastelen en steden.

Boekingsinformatie

Ligging vrijstaand eenvoudig huisje op groot privé terrein, 100% privacy en rust

De ligging van "vrijstaand eenvoudig huisje op groot privé terrein, 100% privacy en rust" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.