Le Coquelicot

9
6
Gites.nl logo

Le Coquelicot is een gite voor 6 personen, gevestigd in een voormalige schuur. Le Coquelicot heeft een open woonkamer met eethoek en open keuken op de begane grond. Er zijn twee gemakkelijke zitbanken en een tv met Engelse en Franse kanalen, een grote hoeveelheid dvd's, boeken en spelletjes om je op minder warme avonden bezig te houden. Een aantrekkelijke haard met houtkachel-effect draagt bij aan een gezellige sfeer. Aan de eettafel is plaats voor 6 en in de keuken vind je alle keukengerei die je nodig hebt. Verder nog een gasfornuis, koelkast met kleine vriezer, vaatwasser, wasmachine, magnetron en broodrooster. Er is een voorraadje vaatwastabletten, waspoeder, wasmiddel en andere keukenspullen. Tijdens je verblijf moet je deze wellicht aanvullen.
De drie slaapkamers liggen op de eerste verdieping, samen met een ruime badkamer. In elke slaapkamer vind je ruim voldoende bergruimte voor kleren en een elektrische radiator.
Aan de achterkant van de gite is een grote, gedeelde tuin met een schommel voor jongere kinderen en een zwembad boven de grond van een goed formaat. Het zwembad is beschikbaar van juni tot september en wordt gedeeld met de andere gite, Le Bleuet. Elke gite heeft zijn eigen patio, afgescheiden van de andere, met tuinmeubilair en een bbq.
Aan de voorkant van het huis is nog meer zitgelegenheid en een groot grasgedeelte met een hangmat en een schommelstoel.
In een gedeelte van het gebouw is een spelletjeskamer, met tafeltennis, tafelvoetbal, darts en een serie buitenspellen.
Parkeren kan aan de voorkant van de gite; er is voldoende ruimte voor in totaal 3 auto's voor beide gites.

Boekingsinformatie

Ligging le coquelicot

De ligging van "le coquelicot" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.