La Petite Grange

9.7
53
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Petite Grange ligt op een terrein van 12000 m2 tuinen en is ideaal voor een koppel, met 2 eventuele extra slaapplaatsen in de woonkamer op de slaapbank.
Op de begane grond is er een keukenblok met potten, pannen, een kooktoestel en een magnetron. In de woonkamer staan een bank, een rieten stoel en een dvd-speler. De tv heeft geen zenders, maar is alleen geschikt voor DVD. Boven heb je een ruime tweepersoonsslaapkamer met tweepersoonsbed met nachtkastjes, een kledingkast en een ladenkast. Een eenpersoonsbed kan worden toegevoegd voor een extra slaapplaats. Ook is er een kleine badkamer met douche. Buiten heb je de beschikking over een eigen patio met tuinmeubels en een barbecue. Parkeerplaats is aan de zijkant van het gebouw. Een grindpad leidt naar het andere huisje "la petite Maison de la Grange" door de tuinen, waar je heerlijk kunt wandelen en van de natuur kunt genieten.
De gite heeft alles wat je maar nodig hebt voor een heerlijke vakantie weg van de stress en het lawaai van alledag (er is Wifi maar het signaal is niet altijd sterk). Het Normandische landschap heeft zo veel te bieden dat je je dagen kunt vullen met activiteiten en dan naar de basis kunt terugkeren voor een relaxte avond.
Huisdieren worden helaas niet toegelaten.

Boekingsinformatie

Ligging la petite grange

De ligging van "la petite grange" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.