Maison Ella

9.5
6
Gites.nl logo

Vakantiehuis Maison Ella is een voormalige schuur opgebouwd uit authentieke stenen, die in 2015 helemaal verbouwd is tot een eigentijds, goedingericht en ruim vakantiehuis. De zichtbare houten balken zijn bewaard gebleven en vormen een mooi contrast met de nieuwe eiken trap, de binnendeuren en de frisse uitstraling. De oude schuurdeuren zijn vervangen door glazen wanden, waardoor de entree heel licht is. Aan een kant van de hal is de woonkamer met een deur naar de binnenplaats en de tuin, waar je heerlijk kunt relaxen met een boek van een van de boekenplanken of naar de tv kunt kijken (Engels of Frans), of gewoon gezellig kunt zitten met vrienden of familie. Er is centrale verwarming door het hele huis, maar een houtkachel staat in de woonkamer, voor als het wat killer is. Aan de andere kant van de hal is een goedingerichte keuken met een eettafel. Hier vind je een electrische kookplaat en oven, vaatwasser, koelkast met vriesgedeelte en een magnetron. Alle ruimte om je eigen maaltijd klaar te maken. De eethoek heeft plaats voor 6 personen en is een gezellige plek om te zitten. Op de begane grond vind je ook een bijkeuken met wasmachine.
Boven zijn 3 slaapkamers. De heel ruime ouderslaapkamer is geschilderd in rustige kleuren, creme, taupe en zwart. Er is een kingsizebed, en een aangrenzende badkamer met douche.
De andere twee slaapkamers delen een tweede badkamer met douche. Beide kamers kunnen worden ingericht met twee enkele bedden, of met een groot tweepersoonsbed door ze aaneen te schuiven. Het huis is voorzien van centrale verwarming zodat het het hele jaar gehuurd kan worden.
Het vakantiehuis staat op een terrein van 2 ha samen met een tweede schuur en het hoofdhuis. De eigenaar van het hoofdhuis is bij de hand voor tips of voor het doen van reserveringen in een restaurant. Maar het huis is volledig apart van het grote huis en de privacy van gasten staat bij ons hoog in het vaandel.
Op het terrein is veel plaats om de auto te parkeren. Aan de achterkant van de gite is een eigen tuin en een terras. Je vindt er ook een tafel en stoelen en een bbq om lekker buiten te eten.
Je vindt bij aankomst niet alleen alle lakens en handdoeken, maar ook wat basisvoorraad in de keuke en huishoudproducten. Er is ook een uitgebreide welkomstfolder aanwezig met uitleg hoe het werkt. In het huis is ook een heleboel toeristische informatie en de Insider's Guide to Normandy om je in het gebied wegwijs te maken. Gavray is een groot dorp met een markt op woensdag en op zaterdagmorgen.

Boekingsinformatie

Ligging maison ella

De ligging van "maison ella" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.