Le Prieuré

9.5
12
Gites.nl logo

Deze priorij dateert van de 17e eeuw, maar is nu een gerenoveerd vakantiehuis met alle moderne faciliteiten. Je vindt er nog de charme van weleer, en veel van de originele details. Er zijn zes grote slaapkamers, die verdeeld zijn over de eerste en de tweede verdieping. Drie van de slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en drie zijn voorzien van twee enkele bedden. Er zijn extra uitschuifbedden in een aantal van de kamers, voor eventuele extra slaapplaats voor kinderen.
Op de begane grond zijn twee keukens. Beide hebben een vaatwasser, magnetron, gaskookplaat, elektrische oven, koel/vriescombinatie etc. en de twee woonkamers hebben beide een tv (Engels, Frans en Duits). Er is internet in het hele huis. Op de eerste verdieping is een bibliotheek die gebruikt kan worden als een rustige kamer of als een speelkamer voor kinderen, mocht het wat minder mooi weer zijn. Er is een mezzanine met een bureau voor wie wil werken tijdens zijn vakantie.... ook is er gasverwarming door het hele huis en zijn er open haarden in beide woonkamers. Houtblokken kunnen op aanvraag worden verstrekt.
De tuinen zijn omheind en de ingang naar het huis heeft een toegangshek. Er is een overdekt gedeelte waar je kunt zitten aan de voorkant van het huis en er zijn verschillende andere rustige plekken in de tuin, plus een groot gedeelte aan de achterkant van het huis waar balspellen kunnen worden gespeeld.
Een grote bbq is tot je beschikking.
Als je fietsen wilt meenemen of andere sportuitrusting, dan is er een grote schuur aan het huis waar je deze kunt opslaan. Er is parkeergelegenheid voor 3 tot 4 auto's.

Boekingsinformatie

Ligging le prieuré

De ligging van "le prieuré" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.