La Séjannerie

8
Gites.nl logo

La Séjannerie ligt in een volwassen tuin van 0,5 ha (ongeveer een hectare) langs een lange laan waaraan maar een paar huizen liggen, ongeveer 1 km van het dorp Gathemo. Het biedt een zeer comfortabele, rustige en vrij gelegen accommodatie voor maximaal 8 personen. Beneden is er een grote keuken / eetkamer (met houtkachel) en een lounge, een ruime doucheruimte en toilet en bijkeuken. Boven zijn er 2 slaapkamers, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een tweepersoons futon in een speciale ruimte op de overloop, evenals de familiebadkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien, met kookplaat, koelkast met vriesvak, magnetron en vaatwasser. Er is ook een wasmachine en droger in de badkamer beneden.
La Séjannerie is van alle gemakken voorzien en de volledige schoonmaak conform COVID is bij de huurprijs inbegrepen. We bieden basisbenodigdheden zoals toiletpapier en schoonmaakproducten en je vindt een fles wijn en water om je welkom te heten in het huis. Het huis heeft een eigen zwembad (dat vanaf zomer 2021 verwarmd wordt) voor exclusief gebruik. Het heeft ook ultrasnelle (1 GB/s) glasvezelbreedband die gratis beschikbaar is, net als Netflix en iPlayer op de grote tv.
Het huis ligt dicht bij het centrum van Laag-Normandië en is ideaal gelegen voor een bezoek aan het prachtige deel van de wereld.

Boekingsinformatie

Ligging la séjannerie

De ligging van "la séjannerie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.