LA JOLIERE

8.4
9
Gites.nl logo

Als je op zoek bent naar een fijn vakantiehuis, kom dan naar la Joliere in Normandie Basse, in glooiende heuvels, op een mooie plek, waar de lucht schoon en fris is.
Wij zijn hier meteen verliefd geworden op het uitzicht van 360 graden over glorieus omringend landschap en de grote, oude boerderij die het enige huis is op deze magische plek.
Keuken en eetkamer: aan de linkerkant van de gang is de enorme boerenkeuken (7 x 5 m) met zijn imposante granieten open haard. In de open haard bevindt zich een geëmailleerde houtkachel die je gratis kunt gebruiken, mocht er een kille avond zijn. Houtopslag ligt vlakbij. Het huis heeft ook elektrische verwarming.
In de keuken vindt u een grote witte gootsteen met grenen afdruiprek en een lang grenen werkblad aan de zijkant met de magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en broodrooster (hoewel we de croissants van Gathemo's boulangerie aanraden), een vriezer, wasmachine, vaatwasser en een aparte ruime voorraadkast. Ook in de keuken staat een grote eikenhouten tafel met eikenhouten eetkamerstoelen.
Woonkamer: een grote salon (7 x 5m), comfortabel ingericht met banken, stoelen, tafels en openslaande deuren naar het terras en de tuin. Ook in de salon zijn de Britse televisie en dvd-speler, die zijn aangesloten op een satelliet-systeem dat alle Britse kanalen ontvangt, plus nog veel meer. De overloop heeft twee ramen die een panoramisch uitzicht bieden naar het noorden.
Slaapkamer een bevat een roze granieten open haard (niet gebruikt) tweepersoonsbed met hoofdeinde en nachtkastjes, kledingkast, commode en een volledig betegelde doucheruimte met wastafel en douche.
Slaapkamer twee heeft een paar aparte bedden, nachtkastje, douche, wastafel met spiegel, kledingkast, commode en twee ramen.
Er is een apart toilet op de overloop met wastafel.
Een trap vanaf de overloop brengt u via een deur naar de tweede verdieping met twee tweepersoonskamers, beide met balkenplafonds, kledingkast en ladekast. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, de andere heeft een tweepersoonsbed. Op dit niveau is een gedeelde badkamer met toilet, wastafel en een bad met douche.
Er is een dakkapel op de overloop met een brandtrap.
Prive-zwembad met ligstoelen, barbecue, jeu de boules baan, schommels, badminton, overdekte speelkamer, Britse satelliet-tv, dvd's, boeken en games.
De binnenplaats op het zuiden is voorzien van een barbecue naast de schaduwrijke pergola met grote tafel en stoelen om buiten te eten en toegang via een poort tot uw eigen privézwembad (8,1 x 4,7 m) verwarmd door een warmtepomp en omgeven door een houten zonneterras met ligbedden . Het zwembad is van 's morgens vroeg tot' s avonds laat op de laatste zonnestralen gepositioneerd om de zon te vangen.
Er is een parkeerplaats voor twee auto's en veel buitenruimte voor andere auto's.

Boekingsinformatie

Ligging la joliere

De ligging van "la joliere" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.