chez Château de l'Abbaye

8
4
Gites.nl logo

Het huis is gelegen in een klein en charmant dorpje genaamd Cerisy-la-Forêt. Het is een pension voor château de l'Abbaye, dat in de 19e eeuw werd gebouwd als jachthuis voor edelen. Het pand maakte vroeger deel uit van het terrein dat toebehoorde aan l'Abbaye Saint Vigor, beter bekend als Abbaye de Cerisy-la-Forêt, dat in 1032 werd gesticht door de hertog van Normandië Robert de Grote. Vanuit de hoofdtuin heb je een prachtig uitzicht op de abdij vanuit een hoek waar gewone toeristen geen toegang toe hebben. De abdij is ook open voor het publiek, dus u kunt dit prachtige middeleeuwse monument bezoeken.
Het huis en het kasteel (waar we wonen) delen een tuin en de hoofdoprit, maar het heeft een eigen grote tuin waar u uw honden vrij kunt laten rondlopen. Het is volledig afgesloten door de stenen muur, zodat uw dieren daar veilig zijn.
Het huis heeft uitgangen aan de drie zijden van het pand: hoofdtuin, tweede tuin en ook een privéuitgang vanuit de hoofdslaapkamer, die naar het bosgedeelte van ons eigendom leidt. Onze hoofdtuin is een mix van gazons, bloemen en bos met paden waar je een beetje van de wildernis kunt genieten.
De woning is bijna in het hart van het dorp gelegen, het is binnen 5-10 minuten loopafstand van place du marché met boucherie, apotheek en bar. Aan de overkant van de straat vindt u de supermarkt en de bakker bevindt zich op 10 minuten loopafstand. U hoeft dus niet elke keer te rijden als u een croissant als ontbijt wilt :)
Ongeacht de nabijheid van alle winkels, is ons grondgebied privé en rustig dankzij de grootte van de tuinen en de bomen eromheen. Eigenlijk is ons landgoed zo stil dat wilde dieren niet bang zijn om hier te leven: we hebben konijnen, een vos, fazanten, eenden, die soms in beide tuinen te zien zijn, en zelfs herten die van tijd tot tijd velden bezoeken.
Het huis heeft twee slaapkamers (hoofdslaapkamer met een queen-size bed, tweede slaapkamer met twee enkele bedden), een ruime woonkamer met eethoek, keuken en toilet met douchecabine. Het is een perfecte plek voor vier personen.
De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. En voor elke gast zijn er twee handdoeken klaargemaakt.
De keuken heeft alles wat u nodig heeft om te koken, er is ook een barbecue beschikbaar die u buiten kunt gebruiken, evenals een eettafel buiten.
Als u met een klein kind reist, kunnen we een reiswieg voor een baby, een gewone wieg en een kinderstoel leveren. Laat het me alsjeblieft van tevoren weten als je die nodig hebt.
Ik woon in het kasteel en help je graag als je hulp nodig hebt. Ik ben een vriendelijk persoon, maar ik zal er ook voor zorgen dat ik je niet teveel stoor met mijn aanwezigheid :)

Boekingsinformatie

Ligging chez château de l'abbaye

De ligging van "chez château de l'abbaye" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.