La Maison du Jardin

2
Gites.nl logo

La Maison du Jardin is een gerestaureerde 18e-eeuwse stenen boerderij, gelegen in onze mooie landelijke tuin in een klein rustig boerengehucht net buiten het dorp Valanjou te midden van de zachte groene weiden van de Layon-vallei, bezaaid met pittoreske dorpjes en wijngaarden.
De accommodatie is royaal voor twee. Baby's die nog niet kunnen lopen zijn welkom en er is een kinderbedje beschikbaar, maar wij vinden dat het pand niet geschikt is voor peuters en jonge kinderen.
De voordeur komt uit in een grote zitkamer met originele terracotta tegelvloer, eethoek met mooi uitzicht op de tuin, traditionele tufsteen open haard, houtkachel, bank, gemakkelijke stoelen en dressoir, muziekcentrum, spelletjes en een goede selectie boeken.
Er is gratis WiFi beschikbaar.
De achterdeur leidt naar de oprit, parkeerplaats en groot grasveld.
Er is een goed uitgeruste keuken met koelkast, gasfornuis, magnetron, vaatwasser, broodrooster en ontbijttafel.
De voormalige zolder is nu een grote lichte slaapkamer met tweepersoonsbed.
Er is een aparte doucheruimte met een grote douche, wastafel, elektrische wandverwarming en een glazen deur die uitkomt op een stenen trap die naar de tuin leidt. Er is ook een apart toilet.
Linnengoed wordt verstrekt, behalve handdoeken.
Gratis gebruik van onze wasmachine is mogelijk.
Er is tuinmeubilair om te ontspannen en te zonnebaden en een BBQ.
Dit is een geweldige omgeving om te fietsen en er staan twee fietsen in de schuur.

Boekingsinformatie

Ligging la maison du jardin

De ligging van "la maison du jardin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.