La Grange à Les Mortiers

8.5
4
Gites.nl logo

La Grange at Les Mortiers is een vrijstaand huis op het terrein van Les Mortiers, met een mooie inrichting. De woonkamer is voorzien van een houtkachel, die de cv verwarmt, en drie comfortabele banken. Hiervandaan leiden openslaande deuren naar de omheinde tuin op het westen, een schitterende plek om naar de zonsondergang te kijken. Er is een aparte eetkamer en een volledig ingerichte keuken. Er is een vaatwasser, een verzameling kookgerei, bestek en vaatwerk, waardoor je een minimum aan werk hebt gedurende je verblijf. Er is een oven en kooktoestel, een koel-vriescombinatie, centrale verwarming, airconditioning, Egyptisch katoenen beddengoed, een keuze uit winter- en zomerdekbedden, bbq's en tuinmeubels.
Als je iets speciaals nodig hebt om je favoriete maaltijd te koken, of als je een kopje suiker wilt lenen, dan zitten wij vlakbij en helpen je graag. Les Mortiers is een eco-vriendelijk gebied, en we doen ons best om onze prachtige omgeving zo weinig mogelijk te belasten met onze aanwezigheid.

Boekingsinformatie

Ligging la grange à les mortiers

De ligging van "la grange à les mortiers" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.