Les Vieux Auberts - La vieille maison

6
Gites.nl logo

Gelegen net buiten Mouliherne in de Pays de la Loire, ongeveer 25 min van Saumur, zijn we volledig omgeven door bos en "Forêt domaniale", het aanbieden van comfortabele, ruime, goed uitgeruste, afgelegen en ontspannen accommodatie voor uw vakantie. Het landgoed zit vol met wilde dieren, waaronder herten, ongrijpbare dennenmarters, slaapmuizen, hazen, wilde zwijnen (in de omgeving), hagedissen en vleermuizen. Meer dan 50 soorten vogels zijn gezien of gehoord rond het pand, met inbegrip van gouden wielewalen, hop, torenvalken en buizerds. We hebben ook een paar kerkuilen die regelmatig nestelen in het dak van het hoofdgebouw!
De prachtige kastelen en wijngaarden van de Loire vallei liggen binnen handbereik, evenals 2 prachtige dierentuinen en de wereldberoemde Franse Nationale Rijschool en het Cadre Noir van Saumur. Golf, watersport, vissen, wandelen, wandelen en fietsen zijn allemaal in de buurt. De grotere steden Tours en Angers liggen op een gemakkelijke 45 minuten rijden, en we zijn ook ideaal gelegen voor alle evenementen in Le Mans, evenals de hippische wedstrijden in Saumur.
In november 2017 waren we erg trots op de toekenning van 4 sterren in de categorie Meublé de Tourisme (gemeubileerd vakantieverblijf) door de Anjou Tourist Board, voor de kwaliteit en het comfort van de accommodatie, de kwaliteit van de voorzieningen en het aanbod van diensten en faciliteiten. Deze classificatie is geldig voor 5 jaar.
De gîte is het oudste gedeelte van het domein en zou gebouwd zijn rond 1700. Het heeft overal zichtbare balken, waarvan vele origineel zijn. Let op: hoewel de plafonds op de begane grond 3 meter hoog zijn, zijn sommige balken op de eerste verdieping vrij laag. Grotere gasten moeten misschien op hun hoofd letten!
Het pand is zeer milieuvriendelijk, met dubbel glas in de ramen en deuren om het warm te houden in de winter, plus 80 cm dikke muren om het koel te houden in de zomer. Alle kamers hebben energiezuinige LED-verlichting.
Voor de herfst- en wintervakantie zijn er thermostatisch geregelde elektrische radiatoren in alle kamers, plus een 10kW Godin houtkachel in de woonkamer. Het weektarief is inclusief elektriciteit voor de radiatoren en alle houtblokken voor de Godin.
Begane grond: Ruime woonkamer met comfortabele lederen zithoek, flatscreen-tv met Britse Freesat en Franse aardse zenders, Blu-ray dvd-speler en cd-speler; grote, volledig uitgeruste keuken met eethoek; slaapkamer met tweepersoonsbed met kingsize bed, ensuite douche, wc en wastafel. De gehele begane grond is voorzien van brede, rolstoelvriendelijke deuropeningen.
Eerste verdieping: Grote tweepersoonsslaapkamer met Superking bed; slaapkamer met twee aparte bedden; familie badkamer met douche, WC en wastafel.
Alle bedden zijn 2m lang, en kunnen worden geconfigureerd als een tweepersoonsbed of een tweeling. Gelieve uw wensen aan te geven op het huurcontract dat wij u zullen toesturen. Schone, schone handdoeken, badhanddoeken en bedlinnen, aangepast aan het aantal gasten, zijn inbegrepen in de prijs, en alle bedden zijn volledig opgemaakt. Houdt u er rekening mee dat wij geen zwemhanddoeken leveren.
Een full-size kinderbedje en kinderstoel zijn op verzoek beschikbaar (geen extra kosten). Gelieve op het boekingsformulier aan te geven of u deze nodig heeft. Wij leveren geen beddengoed voor het kinderbedje, dat een matras heeft van 60cm x 120cm.
Wij leveren alle noodzakelijke huishoudelijke schoonmaakmiddelen en toiletpapier voor uw verblijf. Lees a.u.b. aandachtig de paragraaf over water en septische tank in de Algemene Voorwaarden.
Wij vragen u aan het einde van uw verblijf wat tijd vrij te maken om de woning schoon en netjes achter te laten, voor zover dat redelijkerwijs mogelijk is, zodat wij genoeg tijd hebben om alles zo schoon en hygiënisch mogelijk achter te laten voor onze volgende gasten.
Bij elke wisseling reinigen en desinfecteren wij altijd alle vloeren, werkoppervlakken in de keuken, sanitair in de badkamer, tafelbladen en stoelen met harde rugleuning. We desinfecteren ook oppervlakken die veel worden aangeraakt, zoals lichtschakelaars, deurklinken, leuningen en afstandsbedieningen.
Er zijn rookmelders en koolmonoxidemelders in de keuken en in de zitkamer, en een rookmelder op de overloop van de eerste verdieping. We testen ze allemaal bij elke wisseling.
In de keuken ligt een branddeken en een poederblusser die geschikt is voor branden met hout, papier en textiel (brandtype A), ontvlambare vloeistoffen zoals benzine, diesel en olie (brandtype B) en gassen (brandtype C).
Ons welkomstpakket bestaat uit een fles lokale mousserende wijn, melk, boter, eieren, koekjes, zelf te bakken brood, viennoiserie, jam, een kleine hoeveelheid thee, koffie en suiker, plus alle seizoensproducten die we uit onze tuin beschikbaar hebben.
Buiten is een grote privétuin (ongeveer 900 m²), met een overdekt terras, tuinmeubelen, ligbedden, tafeltennistafel, buitenspelletjes, een Weber houtskoolketel BBQ en een vuurschaal (alleen in de wintermaanden). De tuin is omgeven door gaashekwerk voor de veiligheid van jonge kinderen en/of dieren. Er is voldoende parkeergelegenheid, inclusief een overdekte schuur indien nodig.
Het hele pand is strikt niet-roken.
Wij kunnen maximaal 2 grote honden herbergen, die per hond per verblijf van 3 of 7 nachten in rekening worden gebracht. Wij verstrekken geen beddingmateriaal of kommen voor voedsel en water, maar wij hebben 3 hondenkooien beschikbaar zonder kosten indien nodig. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Katten kunnen wij niet accepteren.

Boekingsinformatie

Ligging les vieux auberts - la vieille maison

De ligging van "les vieux auberts - la vieille maison" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.