Le Muguet

9.6
4
Gites.nl logo

Le Muguet is de eerste gîte die u tegenkomt als u de binnenplaats van Lavau op komt. Een unieke ligging omdat u daardoor een weids uitzicht heeft, u kijkt uit over het glooiende landschap met afwisselend boeren akkers, boompartijen en de fruitboomgaard .
Le Muguet is een heerlijk lichte en comfortabele gîte voor 2 of 4 personen. De gîte is in 2012 gebouwd in de oude stallen. Een nieuwe gîte, die ruimschoots voldoet aan alle eisen van deze tijd, maar wel met behoud van authentieke details. We geven u een korte 'rondleiding';
U komt binnen in de woonruimte met aan uw rechterhand een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, koel/vries combinatie, oven, keramische kookplaat met afzuigkap, magnetron en uiteraard voldoende potten, pannen, keukengerei, servies, glaswerk en bestek. De woonruimte heeft een gezellige eet- en zithoek met een televisie met dvd-speler en radio met cd-speler.
Vanuit de woonruimte komt u in een hal met drie deuren. Hier vindt u een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed van 160 *200 cm, een separaat toilet en een comfortabele badkamer. De badkamer heeft een ruime inloopdouche van 90 * 120 cm. en een badkamermeubel met dubbele wastafel. Via de trap in de woonruimte bereikt u de tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden van 90 * 200 cm.
Buiten biedt Le Muguet maar liefst twéé terrassen; een terras waar u heerlijk kunt ontbijten en van het ochtendzonnetje kunt genieten. Het andere terras, met aangrenzende tuin, ligt een paar traptreden lager en biedt middag- en avondzon.
Om uw vakantiegevoel compleet te maken treft u bij aankomst:
* Een warm onthaal.
* Een comfortabele tuinset met parasol en bbq.
* Een opgemaakt bed en voldoende bad- en keukenlinnen.
* Een voorraad basisbenodigdheden: olie, azijn, kruiden, koffie(filterzakjes), thee, suiker, vaatwasmiddel, keukenrol, handzeep en toiletpapier.
* Gratis draadloos internet in de gîte.
* Elektrische verwarming waardoor het in Le Muguet in elk seizoen goed toeven is.

Boekingsinformatie

Ligging le muguet

De ligging van "le muguet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.