Le Fleuron

9.6
4
Gites.nl logo

Le Fleuron (pronkstuk) is in 2013 gebouwd in de oude stallen. Een nieuwe gîte, die ruimschoots voldoet aan alle eisen van deze tijd, maar wel met behoud van authentieke details. We geven u een korte 'rondleiding'; U komt binnen in de woonruimte met aan de linkerhand een compleet ingerichte keuken met een gezellige eethoek. De hoek opgestelde keuken is voorzien van een vaatwasser, koel/vries combinatie, oven, keramische kookplaat met afzuigkap, magnetron en uiteraard voldoende potten, pannen, keukengerei, servies, glaswerk. In de zithoek staat een comfortabele (slaap)bank
(bedmaat 160 *200 cm) en 2 fauteuils, er is een televisie met dvd-speler en een mini hifi-set.
Vanuit de woonruimte komt u in een hal die toegang biedt tot;
- de slaapkamer met een gerieflijk tweepersoonsbed van 160 *200 cm. Hier treft u een tweede televisie met dvd-speler aan.
- een ruime badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel,
- een separaat toilet.
Het terras met aangrenzende tuin bereikt u via een paar traptreden. Hier kunt u genieten van de middag- en avondzon en een prachtig uitzicht!
Om uw vakantiegevoel compleet te maken treft u bij aankomst:
* Een warm onthaal.
* Een comfortabele tuinset met parasol en bbq.
* Een opgemaakt bed en bad- en keukenlinnen.
* Een voorraad basisbenodigdheden: olie, azijn, kruiden, koffie(filterzakjes), thee, suiker, vaatwasmiddel, keukenrol, handzeep en toiletpapier.
* Gratis draadloos internet in de gîte.
* Elektrische verwarming waardoor het in Le Fleuron in elk seizoen goed toeven is.

Boekingsinformatie

Ligging le fleuron

De ligging van "le fleuron" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.