Chenin

9.5
4
Gites.nl logo

Vakantiehuis Chenin is nieuw gerenoveerd. Het was oorspronkelijk een soort bovengrondse kelderruimte, die we hebben verbouwd tot een aangenaam vakantiehuis. Het heeft dikke muren, zodat het huis heerlijk koel blijft in de zomer en in voor- en naseizoen heerlijk warm. De voordeur leidt je een hal binnen waar slaapkamers op uitkomen en de woonkamer.
Het vakantiehuis biedt een comfortabele accommodatie aan gezinnen, koppels of een groep vrienden. De tweede slaapkamer heeft de optie om het tweepersoonsbed uiteen te schuiven of samen te schuiven naar wens.
De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en zijn eigen douche en toilet. De andere badkamer met douche en toilet is bedoeld voor de tweede slaapkamer.
In de woonkamer vind je een keuken met eethoek en een comfortabel zitje.
Het vakantiehuis biedt je een heerlijk achterterras, waardoor je 's avonds buiten kunt eten. Het terras is ook goed gesitueerd om de prachtige zonsondergangen in het omringende landschap te bewonderen. Op het terras is 's middags en 's avonds zon.
Als gevolg van nieuwe wetten in Frankrijk die van kracht zijn geworden op 9 augustus 2021, zijn we verplicht om uw vaccinatiepaspoort of een PCR-negatieve test van minder dan 24-48 uur oud te scannen, aangezien we gemeenschappelijke ruimtes ter plaatse hebben. Bedankt voor uw medewerking.

Boekingsinformatie

Ligging chenin

De ligging van "chenin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.