Bonnezeaux

9.5
4
Gites.nl logo

Of u nu een paar dagen wilt langskomen, er even tussenuit wilt, of uw jaarlijkse vakantie wilt vieren, kom bij ons en ervaar de reden waarom zoveel gasten bij ons terug komen! Geniet van een rustige haven in het landelijke Frankrijk, tussen de wijngaarden en de zonnebloemen, en proef de omgeving, geniet van de zon, zwem in het zwembad of kom gewoon heerlijk relaxen.
De gite heeft een capaciteit van 4 personen, en alle comfort van thuis. U vindt hier een tweepersoonskamer met aangrenzende badkamer, een tweede slaapkamer waarvan de bedden apart of aan elkaar kunnen worden gezet.
Nog een aparte badkamer met toilet.
Een grote woonkamer met open keuken.
Een volledig ingerichte keuken met een kooktoestel, vaatwasser, magnetron, grote koel-vriescombinatie, koffiezetapparaat en elektrische waterkoker.
Een tv en dvd met een grote collectie films en een cd-stereo-installatie.
Boeken en spelletjes.
Een eigen overdekt terras met tuinmeubilair en een bbq.
Een jeu-de-boulesset.
Veilig parkeren op het terrein.
Ook vindt u hier: een overdekt en verwarmd zwembad (normaal gesproken open van mei tot september)
Een spelletjesruimte
Een ruimte met wasmachine e.d.
Als gevolg van nieuwe wetten in Frankrijk die van kracht zijn geworden op 9 augustus 2021, zijn we verplicht om uw vaccinatiepaspoort of een PCR-negatieve test van minder dan 24-48 uur oud te scannen, aangezien we gemeenschappelijke ruimtes ter plaatse hebben. Bedankt voor uw medewerking.

Boekingsinformatie

Ligging bonnezeaux

De ligging van "bonnezeaux" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.