Escalier

9.7
4
Gites.nl logo

La Donzelenche is een magnifieke 16e eeuwse gefortificeerde Mas omgeven door het fantastische natuurschoon van de Cevennen. Deze kleine nederzetting bestaat uit meerdere gebouwen die in Cevenolse stijl is opgetrokken uit leisteen en graniet rondom binnenplaatsen en straatjes met poorten. De Mas is met behoud van authenticiteit gerestaureerd. Het gastengedeelte biedt plaats aan 3 sfeervolle, comfortabele vakantiewoningen, welke familienamen dragen van vroegere bewoners. Alle gites zijn uniek, comfortabel en smaakvol ingericht. Op de diverse idyllische hoekjes, die op de binnenplaatsen en in de terrastuinen rondom, voor de gasten zijn gecreëerd is het heerlijk toeven. Er is voldoende ruimte voor rust en privacy, maar er is ook gelegenheid om elkaar te treffen, bijvoorbeeld rond de dis. Er is geregeld de gelegenheid om aan te schuiven aan de 'table d'hôte' .
De gite:
”ESCALIER”: Via de eeuwenoude granieten trap kom je binnen op de eerste verdieping van dit orginele, ruime vier à vijf persoons appartement. De hoge ruimte met de warme uitstraling van kastanjehout en de prachtige rotswand creëren een bijzondere sfeer in deze woonkamer met open, goed geoutilleerde rvs keuken, zithoek en eethoek. Uitzicht op het hart van de Mas met de binnenplaats en het oude straatje. Op de begane grond bevinden zich twee tweepersoons slaapkamers, die grenzen aan de hal met antieke tegelvloer en imposante natuurstenenwand. De Marokkaanse badkamer en het toilet monden aan weerszijden op deze hal uit.
!Overleg altijd van te voren over het eventueel meebrengen van huisdieren!

Boekingsinformatie

Ligging escalier

De ligging van "escalier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.