Le Grand Portequeue

9.5
6
Gites.nl logo

Ruim en zonnig vakantiehuis in natuurgebied Le Quercy dichtbij Cahors en Gourdon. Je zit hier veilig voor corona, want het huis ligt afgelegen in een gebied waar corona gelukkig heel weinig slachtoffers heeft geëist. Het huis heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers en ligt op de grens van Dordogne en Lot in de provincie Occitanie. Net gerenoveerd en gemoderniseerd! Groot terras op zuiden met fantastisch uitzicht op tuin. Midden in het bos, maar met goede wifi.
+ Geweldig wandelgebied, gezellige markten en mooie oude stadjes dichtbij zoals Cahors, Sarlat, Rocamadour, Figeac, Domme, Saint Cirque-La Popie.
+ We zitten precies op de rand van de Dordogne, maar bij ons in de Lot is het nog heerlijk rustig.
* Grote gezellige salon met eethoek en een heerlijk zithoekje bij de open haard en televisie. De tuindeuren slaan open naar het terras, waar je heerlijk op het zuiden zit, maar wel met schaduwmogelijkheid.
* Ruime goed uitgeruste keuken (geschikt voor de hobby kok) met afwasmachine en wasmachine, magnetron, koffiezetapparaat en veel kastruimte en ontbijttafeltje.
* Slaapkamer 1 heeft twee goede geschakelde bedden (auping) en veel kastruimte, met een aangrenzende badkamer (met bad). Bedde zijn ook uit elkaar te plaatsen.
* Slaapkamer 2 heeft ook Auping-bedden en een aangrenzende extra badkamer
* Fijn terras met houten tuinmeubilair, een goede overkapping om uit de zon te zitten en een geweldig uitzicht over het terrein. Goede barbecue aanwezig (Jamie Oliver).

Boekingsinformatie

Ligging le grand portequeue

De ligging van "le grand portequeue" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.