Coeur de Lot

9
4
Gites.nl logo

Heerlijk ruim vakantiehuis met XXL zwembad*, tuin en groot terras, landelijk gelegen in het hart van het Lot departement. Een echte oase van rust, voor liefhebbers van de natuur, biedt het onderdak-huisje Quercy steen Causses met duiventil - ongeëvenaard comfort (renovatie 2017).
Keuken uitgerust met centraal eiland, badkamer met inloopdouche, 4G mobiele Wifi, satelliet-tv, filmbibliotheek, zeer recente elektrische apparaten, nieuwe bedden, een eigen terras met lounge en barbecue, toegang gereserveerde parkeerplaats etc.
2 gites om te verblijven, het enige verschil is de indeling: voor één (de "P") 2 slaapkamers (140 bedden in elk) en de andere (de "K") 1 slaapkamer (bed 160) maar kamer woonkamer (met slaapbank 140) breder. Hun oppervlakte is gelijk (85m2) en elk is verdeeld over 2 verdiepingen, met onafhankelijke toegang ..Zwembad is gedeelt, maar terrassen zijn privé.
(Beddengoed, handdoeken, badhanddoeken, eenvoudige schoonmaak- / hygiëneproducten en zelfs verse rosé in de koelkast bij aankomst zijn inbegrepen!). Andere kosten: eindschoonmaak (optioneel: 45 € indien niet door u gedaan), deelname voor wassen was (optioneel) en toeristenbelasting (1 € p.p / nacht).
Heerlijk ruim vakantiehuis met privé zwembad*, tuin en groot terras, landelijk gelegen in het hart van het Lot departement. Het levendige streekplaatsje Gourdon ligt op ruim 10 km, het schilderachtige dorp Rocamadour op 17 km en Saint-Cirq Lapopie ('village préféré des francais 2014' volgens France 2) op 35km. In Gourdon vindt u alle voorzieningen en er zijn talrijke restaurants en terrasjes. De eigenaar heeft veel zorg en aandacht besteed aan de restauratie van deze voormalige boerderij en de inrichting van het zeer rustig gelegen huis is modern en comfortabel. Schuifpuien geven directe toegang tot de fraaie terrassen en het zwembad. U heeft een onbelemmerd uitzicht op de landerijen. U kunt ook genieten van een privé bos! Door de ligging op de grens van de Corrèze, de Lot en de Dordogne is het vakantiehuis een ideale uitvalsbasis voor het maken van uitstapjes. Een bezoek aan het indrukwekkende Gouffre de Padirac met z'n ondergrondse rivier en aan het hooggelegen bedevaartsoord Rocamadour mag u eveneens niet missen. Een gezellig en levendig dorp is ook Beaulieu-sur-Dordogne (22 km). U kunt er kano's huren en een schitterende tocht over de rivier de Dordogne maken. In de onmiddellijke omgeving van het huis zijn er uitstekende wandelmogelijkheden. Fietsers vinden er talrijke kleine landweggetjes die door het lichtglooiende heuvelland voeren.

Boekingsinformatie

Ligging coeur de lot

De ligging van "coeur de lot" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.