Maison de Peyralat

10
3
Gites.nl logo

Charmante gite, geheel opgetrokken in originele stijl, schitterend gelegen in een eigen valleitje midden in het Parc Natural Regional des Causses du Quercy. Veel privacy en COVID-19 proof! De gite ligt tegen een prachtig laat 17e eeuws huis aangebouwd (dit wordt niet gebruikt wanneer de gite wordt verhuurd) en staat aan het eind van een doodlopende weg. Het vakantiehuisje heeft een groot (verwarmd) privé zwembad, en is verder van alle gemakken voorzien. Een volledig ingerichte ruime eetkeuken inclusief oven, magnetron, wasmachine en Nespresso koffieapparaat, een gezellige woonkamer met een grote open haard waarin een houtkachel staat voor eventuele koude avonden, een flatscreen TV (met BBC en overige buitenlandse zenders), gratis wifi. Bed- en keukenlinnen is aanwezig (handdoeken zijn tegen meerprijs beschikbaar).
Boven is een ruime twee persoons slaapkamer (ook meer dan genoeg ruimte voor een babybedje), een overloop met additioneel eenpersoonsbed en de badkamer met WC, wastafel, ligbad en aparte ruime douche.
Buiten is een ruim terras met barbecue, 6-persoons eettafel en stoelen, een zitje in de rozentuin en uitzicht op de rest van de lager gelegen tuin, het zwembad en de omringende heuvels. In de authentieke four au pain (broodoven) staat een voetbaltafel.
Het zwembad van 9x4m is verwarmd en is exclusief beschikbaar voor de huurders van de gite. Op het terras rond het zwembad staan vier comfortabele ligstoelen en grote parasols.
Huis en omgeving zijn niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Boekingsinformatie

Ligging maison de peyralat

De ligging van "maison de peyralat" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.