Le Cadre Doré

10
2
Gites.nl logo

Nieuw in Rocamadour: Le Cadre Doré
In Blanat, buurtschap van Rocamadour, hebben wij onze voormalige 'grange' omgetoverd in een gezellige, modern ingerichte gîte 'Le Cadre Doré'. Van alle gemakken voorzien, gelegen op een rustige maar centrale plek in het 'Parc Naturel Régional des Causses du Quercy', tussen het duizelingwekkende en spectuculaire Rocamadour en Padirac met zijn unieke 'Gouffre'.
De gîte ligt op de ideale locatie om vele bezienswaardigheden in de Lot en de Dordogne te ontdekken. In de hele omgeving zijn restaurants en gezellige terrassen te vinden voor de inwendige mens.
In de tuin van Le Cadre Doré kunt u heerlijk ontspannen in de zon of onder de schaduwrijke 'erable de Montpellier'. Natuurlijk ontbreekt de BBQ niet.
Met een oppervlakte van 40 m2 biedt Le Cadre Doré u een woonkamer met zit- en eethoek, open keuken, een slaapkamer met tweepersoonsbed (160x200) en een aparte kamer/dressing met slaapbank voor een eventuele extra slaapplaats. Verder is er uiteraard een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.
Winkels en supermarkten op 3 tot 6 km. In de gite is Franse TV aanwezig.

Boekingsinformatie

Ligging le cadre doré

De ligging van "le cadre doré" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.