Las Costes

7
Gites.nl logo

Las Costes
Op een geweldige plek, in het hart van de Périgord Noir, staat dit karakteristieke en romantische vakantiehuis Las Costes. Hier kunt u samen met uw geliefde en/of uw gezin van alle rust en ruimte genieten in een historische setting. Bijzonder aan dit plekje zijn de tuin en het privé-zwembad en het geweldige uitzicht vanuit het terras.
Het vakantiehuis heeft zijn charme met name te danken aan de oude stenen muren, de houten luiken en de lavendel en rozemarijn rondom het huis. Ziet u zichzelf hier al zitten, genietend van een ontspannen ontbijt met verse croissants en heerlijke sterke Franse koffie? Of op een lauwe zomeravond met een glaasje wijn, bij kaarslicht, kijkend naar de sterrenhemel?
Binnen
Binnen is het huis vrij strak en ruimtelijk, een echt ongecompliceerd en groot vakantiehuis! In de winter van 2020 wordt het opnieuw gerestyled door één van onze mensen ter plaatse.
De open keuken met barretje is van alle gemakken voorzien, inclusief een grote eettafel waar u met het hele gezin gezellig kunt eten of spelletjes kunt doen. Of samen chillen in de aangrenzende woonkamer (in voor- en naseizoen bij de open haard?) Voor de maaltijden buiten staat een tuinset met een grote parasol voor u klaar. En als u geen zin heeft om zelf te koken, dan is het uitstekende restaurant Chez Chastrusse te voet te bereiken!
Het vakantiehuis bestaat uit twee verdiepingen met in totaal vier slaapkamers waarvan één slaapkamer met een groot tweepersoonsbed op de begane grond. Boven zijn nog 3 grote slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden (op verzoek kan één slaapkamer als tweepersoonsbed gedekt worden). Boven een toilet en beneden een mooie badkamer met apart toilet.
Buiten
De grote, licht glooiende tuin met grasveld nodigt uit om te ontspannen, óf in de zon, óf in de schaduw onder één van de mooie oude bomen, terwijl de kinderen zich vermaken in het heerlijke grote privé-zwembad van 10 x 5mtr.
Omgeving
Ook de omgeving van dit vakantiehuis is werkelijk prachtig! Het ligt op een ideale plek in de Périgord Noir, met als stralend middelpunt de stad Sarlat. De vele bezienswaardigheden en toeristische attracties die dit gebied rijk is, zijn dichtbij en uw bezoek meer dan waard, zoals de Grotten van Lascaux, Château de Castelnaud, Le Village du Bournat en de beroemde Jardins et Château de Marqueyssac. Op nog geen 8 km afstand ligt het pittoreske stadje Souillac. Ideaal om te zwemmen of te kanoën is de Dordogne rivier.

Boekingsinformatie

Ligging las costes

De ligging van "las costes" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.