La Vigne Vierge Gite de Charme

10
4
Gites.nl logo

Luxe gite met twee slaapkamers en privézwembad op het rustige en ongerepte platteland van de Lot.
La Vigne Vierge, genesteld in een rustige en ongerepte landelijke omgeving, is een prachtig 18e-eeuws stenen pand gelegen in de Lot-regio in Zuidwest-Frankrijk, nabij het kleine dorpje Montgesty. Eigendom van en beheerd door Kate en Andrew Lockwood, die in het aangrenzende hoofdgebouw wonen, deze fantastische gite biedt een oase van rust voor volwassenen, weg van de drukte van het dagelijks leven.
La Vigne Vierge biedt luxe privé-accommodatie voor maximaal vier volwassenen met exclusief gebruik van het zwembad. De woning heeft twee karakteristieke slaapkamers, elk met een king size bed en mooie en-suite badkamer met douche. De eerste slaapkamer bevindt zich op de begane grond en heeft openslaande deuren die directe toegang bieden tot een terras en de tuin erachter. De tweede slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een grote aparte kleedkamer. De rest van de accommodatie omvat een ruime en comfortabele woonkamer en een goed uitgeruste moderne keuken met een eethoek met prachtig uitzicht over de tuin.
Buiten, gelegen in de grote tuinen, vindt u het privézwembad en een verscheidenheid aan uitnodigende zitjes om te ontspannen en tot rust te komen. Kies uit de ligbedden of bank naast het zwembad, een schaduwrijke plek onder de bomen of een heerlijk comfortabele hangmat. Ze bieden allemaal een plek om van de zon te genieten, een boek te lezen of gewoon een dutje te doen na een lange dag in de omgeving.

Boekingsinformatie

Ligging la vigne vierge gite de charme

De ligging van "la vigne vierge gite de charme" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.