Bien Loti

10
6
Gites.nl logo

Vrijstaand vakantiehuis **** met privé zwembad (10 x 4 m), groot terras en voorzien van alle luxe en comfort.
Het huis met een totale woonoppervlakte van ca 140 m2 en 4.200 m2 grond ligt in een bosrijke omgeving op de grens van de Lot en de Dordogne en biedt u voldoende privacy voor een ontspannen vakantie.
Op de warme zomerse dagen, maar natuurlijk ook tot in de late avonduren is het heerlijk vertoeven op het grote overdekte terras aan de achterzijde van het huis. Vanaf dit terras heb je direct zicht op het zwembad en het grote zonneterras rond het zwembad.
Binnen voldoet de woning aan alles wat je je kunt wensen. Een ruime woonkamer met open haard, volledig en compleet ingerichte open keuken, 3 slaapkamers en 3 badkamers en een grote bijkeuken.
Inrichting ;
Royale woonkamer met TV (satelliet met Netflix), open haard.
Ruime eetkamer met openslaande deuren naar het terras, ca. 85 m2, dat uitzicht heeft op het privé zwembad (verwarmd)
Moderne nieuwe keuken met afwasmachine, koelkast met aparte vriezer, 5 pits gasfornuis met oven, koffiefiltermachine en Nespresso machine
Grote slaapkamer met 2 persoons bed (boxspring) van 1.80 x. 2.10 m met aangrenzende badkamer met wastafel, (regen)douche en toilet
Slaapkamer met 2 persoons bed (boxspring) van 1.80 x 2.00 met aangrenzende badkamer met wastafel, (regen)douche en toilet
Slaapkamer met 2 losse bedden (boxspring) 90 x 2.00 (kunnen naast elkaar geschoven worden) met aangrenzende badkamer met wastafel en (regen)douche.
Apart toilet
In de ruime bijkeuken staan de wasmachine en wasdroger, magnetron, strijkijzer en strijkplank.
Satelliet TV met Netflix en DVD speler.
Verder aanwezig
>>Campingbedje en kinderstoel
>>Slaapkamers en woonkamer plafondventilatoren.
>>Haardogers in alle badkamers
>>Overdekt zonneterras, ca. 85 m2, met tafel (2.20) en 8 stoelen, parasol
>>Zonneterras, ca. 95 m2, zwembad met parasols en ligstoelen
>>Een gas-barbecue (Boretti)
>>Carport
>> Huisdieren en roken niet toegestaan

Boekingsinformatie

Ligging bien loti

De ligging van "bien loti" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.