Le Petit Cournou

10
4
Gites.nl logo

Een minpuntje deze zomer; Er is hier vlakbij van de winter een grondverschuiving geweest... met het gevolg dat onze toegangsweg naar de gîte onbegaanbaar is geworden en dit is nog niet gerepareerd door de gemeente... U kunt nu dus alleen uw auto parkeren op 80m. afstand bij ons andere huis dat hoger gelegen is (dus een beetje klimmen...) en het huisje te voet bereiken. Verder is het er nog altijd even mooi! Le Petit Cournou geeft u volkomen veiligheid.....u bent hier helemaal alleen! Het huisje ligt midden in de natuur met een prachtig vrij uitzicht.... contactloos aankomen en vertrekken is hier heel goed mogelijk! Maar laten we hopen dat dit komend seizoen minder urgent is!! Geschikt voor rustzoekers, natuurliefhebbers en wandelaars! Het heeft een heerlijk micro-klimaat. In het huisje ligt een dik boek met enthousiaste reakties van de huurders! Ik lees u hieruit even voor; " Het was heerlijk hier. Onze eerste week dus echt uitrusten. We hebben veel gelezen, gepuzzeld en gewandeld! Wat is de natuur mooi. En wat een rust. "
"Het was hier fantastisch stil, rustig en mooi rondom het huis. We hebben er erg van genoten, de natuur was prachtig! We hebben mooie stadjes bezocht en prachtige wandelingen gemaakt. Spijtig genoeg hadden we te weinig tijd om gewoon van de stilte rondom het huisje te genieten. 1week is echt veeeel te kort!!!"
"Het huisje is heel mooi en gezellig en ook de tuin en het terras zijn heel leuk. Montcuq is een prachtig dorpje en het grote groen-blauwe meer was super leuk!"
"Een prachtig stuk Frankrijk en een gezellig pitoresk huisje. Lekker genieten en tot rust komen. We komen zeker terug!!"
"Allereerst wil ik zeggen dat het huisje enorm goed bevallen is, prachtig uitzicht, geweldige natuur en veel vrijheid."
"Heel bijzonder om een week te wonen langs de pelgrimsweg naar Santiago! Heerlijk vijgen, granaatappels en bloemen geschilderd, gegeten en geplukt uit "eigen" tuin! Het is een genot om in Frankrijk te zijn. Cahors en omgeving en het huisje: allemaal prachtig en goed bevallen!!"
"Het was niet alleen de stralende zon die het hier zo warm en gezellig maakte maar ook de gastvrijheid, het romantische huis en de prachtige natuur! We voelden ons "als God in Frankrijk"!!"
"Wat een rust, wat een uitzicht, wat een maan!! Dit smaakt naar meer!!!"
"Drie weken lang geen werk, geen TV, geen telefoon! En dat in deze omgeving!! Wat een luxe, we gaan met een rijk gevoel weer terug! Tot volgend jaar!!!"
"Voor ons de tweede maal hier in dit heerlijke huisje en nu maar liefst voor 4 weken!! Maar ze vlogen om met louter zon, rust en heerlijk tot jezelf komen!! Wellicht tot ziens!!....." En zo gaat het maar door! Ik hoop dat ik hiermee ook uw "trek om te reserveren" heb opgewekt! " Er is hier geen televisie en geen internet, dus "back to basics! " Maar s'nachts hoor je de oehoe en ritselt het in de struiken........s'morgens wordt je gewekt door een koor van vogelgezang.
Het oude natuurstenen huisje ligt op een idyllisch plekje midden in de natuur . Je komt binnen via het overdekte terrasje, in één grote leefruimte. In deze ruimte bevind zich de woonkamer met keukenhoek en achterin een slaaphoek met een dubbel bed. Er is een douche met wastafel en een WC. Via een trap ga je naar de benedenverdieping (vroegere cave). Ook hier één ruimte, met drie slaapplaatsen , een hoek met wastafel en wasmachine en een tweede WC. Er zijn schone frisse bedden en alle noodzakelijke dingen om u vakantie tot een succses te maken! Eén minpuntje; er is dus ook geen afwasmachine...😂..

Boekingsinformatie

Ligging le petit cournou

De ligging van "le petit cournou" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.