La Quintou

9.9
2
Gites.nl logo

Onze met liefde en vakmanschap geheel gerenoveerde zeer comfortabele gite is bij uitstek geschikt voor personen die willen genieten van rust, ruimte, privacy en natuur. De stilte is hier nog hoorbaar, de gezonde lucht voelbaar. De bossen en velden met alle kleuren groen, bruin, geel - afhankelijk van het seizoen - zijn zichtbaar vanaf de drie terrassen aan drie zijdes van de makkelijk toegankelijke, gelijkvloerse gite met de riante afmetingen van een loft.
Uw privacy is geheel gewaarborgd.
's Morgens koffie op het terras aan de oostzijde, dan 's middags op het zuidterras onder de druivenranken om tenslotte 's avonds te kunnen genieten tot laat in de avond van de ondergaande zon in het westen. Onder de overkapping blijft daar de warmte lang hangen zodat ook in het voor- en naseizoen lang buitenzitten tot de mogelijkheden behoort.
De luxueuze gite beschikt over een complete keuken met oven, magnetron, royale koelkast, vaatwasser, elektrische kookplaat, waterkoker, koffiezetapparaat, tv en wifi. Bovendien zijn er comfortable nieuwe bedden van 2.00 bij 1.80 m (naar believen 2.00 bij 90), een apart toilet en badkamer met inloopdouche en wastafel.
Direct naast de gite is er een eigen parkeerplaats zodat het in- en uitladen van bagage en inkopen heel makkelijk is. Via de ruime openslaande deuren stapt u zo op het zuidterras.

Boekingsinformatie

Ligging la quintou

De ligging van "la quintou" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.