Gite La Noyeraie

4
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Noyeraie ligt op een oude wijnboerderij van 1660. De oude overblijfselen zijn nog steeds aanwezig in de kelder, waaronder een antieke wijnpers.
Gîte La Noyeraie is een van de comfortabele vakantiehuizen op het terrein dat bestaat uit 6 ha weiland, notenbomen en bos, op de heuvel de Bout.
Het vakantiehuis is helemaal ingericht op de begane grond in een voormalige schuur, en heeft een woonoppervlak van 80 m2.
Het huis is helemaal ingericht voor mensen met een mobiliteitshandicap of in een rolstoel. Ook het zwembad is voorzien van een toegangsbaan, waardoor u er op uw gemak van kunt genieten.
In de woonkamer vindt u een open keuken met alles wat u nodig heeft: koelkast, oven, magnetron en gasstel, en ook een eethoek en een zithoek.
In de eerste slaapkamer staan 2 bedden van 90 x 200 cm.
De tweede slaapkamer heeft een bed van 180 x 200 cm.
Verder vindt u in het huis een badkamer en een wc, een wasmachine.
- Er is een eigen pergola met een onvergetelijk uitzicht op het landschap van de Quercy.
- Barbecue
- 1 TV in de zithoek en 1 in de ouderslaapkamer
- DVD- speler
- HiFi
- Een set lakens per persoon voor de duur van het verblijf
- Mogelijkheid om badlakens te huren (graag bij reservering aangeven)
- Mogelijkheid om een maaltijd of kaas en wijn voor de avond van aankomst te reserveren, zodat u zich na een lange reis heerlijk rustig kunt installeren (denkt u eraan dit aan te geven bij reservering).
- Als u het huis schoon achterlaat worden er geen schoonmaakkosten in rekening gebracht.
- Honden zijn eventueel welkom als u dit van te voren met ons overlegt.
Het zwembad deelt u met andere gasten. Het is voorzien van een alarm tijdens de uren dat het gesloten is, maar is niet beschermd door een hek. Daarom kan de eigenaar geen verantwoordelijkheid dragen in geval van ongelukken. Wij willen dan ook graag dat al onze gasten kunnen zwemmen.

Boekingsinformatie

Ligging gite la noyeraie

De ligging van "gite la noyeraie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.