La Rivière

10
8
Gites.nl logo

La Rivière is een superleuke, gezellige vakantiewoning (4 slaapkamers), met een groot infinity zwembad. Dit leuke verbouwde en met smaak ingerichte vakantiehuis is ruimschoots geschikt voor 8 personen. Op een schitterend plekje gelegen aan de rand van een klein, charmant dorpje op slechts 7 minuten rijden van Gourdon. Het sfeervolle stadje Gourdon heeft in de vele smalle steegjes leuke restaurants en winkels. Buiten de stad zijn diverse grote supermarkten.
Interieur
Hoewel het vakantiehuis ingericht is voor 8 personen, is het ook heel gezellig voor 2 personen omdat er beneden een slaapkamer is met een complete badkamer met bad op pootjes (romantisch). Boven beschikt het huis over 1 slaapkamer met een eigen badkamer en nog 2 ruimte slaapkamers die een badkamer delen.
Buiten
Het zwembad is gelegen in de prachtige tuin, het enige wat je hoort zijn de krekels en de vele verschillende vogels, hier vindt u de rust en ontspanning die u nodig heeft tijdens uw vakantie !

Boekingsinformatie

Ligging la rivière

De ligging van "la rivière" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.