Les Combes 10

10
Gites.nl logo

Les Combes is een dubbel geschakeld vakantiehuis bestaande uit een oud en nieuw gedeelte.
Het oude gedeelte is een 300 jaar oude boerderijwoning opgetrokken uit "en Pierre" (grote stenen uit de plaatselijke vallei) en de muren zijn 60 cm dik. Deze woning is geheel gerenoveerd, met respect voor de oude bouwstijlen.
Beneden bevindt zich een grote sfeervolle woonkamer met houtkachel en TV met Nederlandse zenders. In dezelfde ruimte bevindt zich een open eetkeuken die van alle gemakken voorzien is (4 pits fornuis, oven, magnetron, vaatwasmachine) en bijkeuken(wasmachine en toilet).
Boven bevinden zich 3 slaapkamers (1x éénpersoonsbed, 1x tweepersoonsbed, 3x éénpersoonsbed) en een badkamer met toilet, douche en dubbele wastafel.
Het nieuwe gedeelte is met liefde en passie gebouwd in 2000 als onze woning voor het leven in Frankrijk.
Een prachtige combinatie van oude balken plafond en moderne keuken, een sfeervolle woning!!
Vanuit de entree met luifel aan de voorkant van het huis, komt u in de centrale hal met toilet, open trap en een doorgang naar het woongedeelte met open Amerikaanse keuken. De woonkamer heeft een grote eettafel, zithoek, open haard en een TV met Nederlandse zenders.
Daarnaast is er een bijkeuken met vaatwasser, combi-magnetron, koelkast met vriesvak en wasmachine.
Op de bovenetage vindt een een zeer ruime slaapkamer met tweepersoonsbed met aaneengesloten 2e slaapkamer (1x éénpersoonsbed) en luxe badkamer met bad, douche en toilet. Op de overloop bevinden zich 2 éénpersoonsbedden.

Boekingsinformatie

Ligging les combes 10

De ligging van "les combes 10" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.