Le Poulailler

4
Gites.nl logo

Welkom bij Domaine Labastide, een grote boerderij die dateert uit 1823 en bestaat uit prachtig gerestaureerde stenen gebouwen waar authenticiteit en charme bijdragen aan de kwaliteit van de accommodatie.
Wij zijn gevestigd in een gehucht van 3 huizen in het hart van een prachtige landelijke idylle tussen de Perigord en de Quercy, binnen handbereik van een groot aantal bezienswaardigheden.
Op het terrein vind je een buitengewone toren met een duiventil, een verbouwde stal, een rustiek kippenhok en een volledig vernieuwde schuur die rond een mooie, gemeenschappelijke binnenplaats staan.
Gite Le Poulailler is een ruim en uniek karakteristiek huisje; dit voormalige kippenhok is helemaal getransformeerd tot vakantiehuis, maar heeft zijn rustieke charme behouden.
Het huisje is geschikt voor een gezin van vier personen die er comfortabel kunnen verblijven (60m2). Je krijgt er een gevoel van ruimte door een gecombineerde woon- en slaapkamer rond een traditionele houtkachel. Het huisje heeft ook een goed uitgeruste keuken en een moderne badkamer. Er is een kinderkamer (met eenpersoonsbedden of stapelbedden) en er is een tweepersoonsbed in het hoofdgedeelte van het huis.
Buiten kun je profiteren van de bloemrijke tuin rond het zwembad en genieten van het prachtige uitzicht op het platteland. Voor je vakantiehuis vind je je eigen privéterras met een barbecue die uitkomt op de binnenplaats van het pand en een prachtig uitzicht op het prachtige duivenhok.
(centrale verwarming is beschikbaar in dit huis).

Boekingsinformatie

Ligging le poulailler

De ligging van "le poulailler" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.