La Pierre Rouge Cabane

10
2
Gites.nl logo

Met z`n tweetjes genieten van het buitenleven in een houten vakantiehuis in Frankrijk 'La Cabane du Causse'. Een unieke lokatie, gelegen op de top van de hoogste heuvel (300 m) en omringd door uitgestrekte wijngaarden en bossen. Daar verscholen tussen de bomen, in een intieme tuin, staat het prachtige blauwe vakantiechalet (bijna 4x5 mtr). Een sprookje! 'La Cabane du Causse' is compleet ingericht en heeft een overdekte veranda. Het toilet bevindt zich direct om de hoek van het chalet. U doucht in volledige privacy, in de open lucht, uiteraard met warm en koud water. De royale regendouche bevindt zich direct achter het chalet. De tuin is omgeven door bomen en struiken zodat u volledige privacy geniet.
Overdag kunt u heerlijk wegdromen in een comfortabele ligstoel of hangmat en verkoeling zoeken in het fraaie en ruime (4,30 mtr) privé houten opbouw zwembad. Als er een briesje opsteekt en u de geur van tijm, rozemarijn of lavendel ruikt is het tijd om de barbecue of pizza-oven aan te steken. Uiteraard helpen wij u graag opweg met het pizza-bakken. Ook kunt u gebruik maken, op afspraak, van een heel bijzondere table d'hôte , bereid met verse groente uit de eigen moestuin. Terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd op het grote romantisch verlichte terras kijkt u op een paadje dat zich door het bos slingert naar een prachtig uitzichtpunt en de tijd staat even stil.
Deze idyllische locatie met alle comfort is uitstekend geschikt voor een romantische vakantie voor twee dichtbij de natuur.

Boekingsinformatie

Ligging la pierre rouge cabane

De ligging van "la pierre rouge cabane" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.