La Pierre Rouge

10
2
Gites.nl logo

Rustig gelegen op bijna 300 meter hoogte, in het hart van de Cahors wijngaarden en bossen (de Lot), biedt onze gîte optimale rust en privacy. Het uitzicht is adembenemend. De lokatie is op vrijstaand en beschikt over een eigen oprit en parkeerplaats. Volledige beplanting rondom gîte en privé-zwembad met zout water zorgt ervoor dat u zich volledig vrij voelt.
De gîte (ruim 7 x 5 meter) biedt plaats aan 2 personen en is van alle gemakken voorzien: grote koelkast met ruime vriezer, magnetron, groot vijf pits gasfornuis met oven, radio/cd en TV/dvd. Een nieuwe lits-jumeaux boxspring (2 x 90 x 200 cm.) U geniet in volledige privacy van het privé- (zoutwater)zwembad (12 x 6 mtr).
Het terras is gelegen op het zuiden, zodat u de hele dag kunt genieten van de zon op de comfortabele ligstoelen.
Er is een buiten een regendouche aanwezig met warm en koud water. U kunt naar hartelust gebruik maken van de gasbarbecue met side-burner of maak gebruik van een wel heel bijzondere table d'hote. Heerlijk buiten eten in uw eigen 'onder-de-sterren'-restaurant. Dit alles tegen een zeer schappelijke prijs.
.

Boekingsinformatie

Ligging la pierre rouge

De ligging van "la pierre rouge" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.