Vigne

9.5
6
Gites.nl logo

Vakantiehuis Vigne ligt op het idyllische, kleinschalige Domaine de Montsalvy, dat door haar gasten hoog gewaardeerd wordt en op Zoover maar liefst een 9,4 op 87 beoordelingen scoort. Vigne is een gezellige en comfortabele naast het zwembad gelegen gite, met een eigen terras met zonnescherm, tuinmeubels en barbecue. Vigne beschikt over een prima uitgeruste keuken met afwasmachine, royale ijskast, 4-pits gascomfort en oven/magnetron-combinatie. In de eetkamer is er een zithoek met sateliet LED-TV. Op de begane grond liggen verder ook het toilet en fonteintje.
Op de eerste verdieping liggen een slaapkamer met een 2-persoonsbed en een kleine 1-persoons slaapkamer. Verder staan er op de ruime mezzanine op de 2e verdieping 3 eenpersoons bedden. En natuurlijk is er gratis Wifi in de gite en op het terras. Samen met het uitrolbare zonnescherm zorgt de prachtige Wisteria met haar weelderige bladerdak op warme dagen voor een sfeervolle schaduwpartij. Los van het eigen terras kan ook nog van verscheidene andere terrassen op het domein gebruik worden gemaakt. Het YouTube filmpje biedt u een goed beeld hoe vakantiehuis Vigne gesitueerd is!

Boekingsinformatie

Ligging vigne

De ligging van "vigne" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.