Grange

9.5
4
Gites.nl logo

La Grange ligt op het idyllische, kleinschalige Domaine de Montsalvy, dat door haar gasten hoog gewaardeerd wordt en op Zoover maar liefst een 9,4 op 87 beoordelingen scoort. La Grange ademt de sfeer van vroegere tijden en is tegelijkertijd ook een heel gezellige gîte. Op het terras met een parasol-achtige begroeiing van enkele fraaie fluweelbomen staan een ronde mozaïek tafel met 4 stoelen, 2 comfortabele ligstoelen en een eigen barbecue. Op grond van zijn ligging geeft de gite een prima compromis tussen privacy en contact met andere gasten.
La Grange is in 2009 tot gîte verbouwd en was oorspronkelijk de vroegere tabaksschuur, waar de tabaksbladeren aan het hoge plafond te drogen werden gehangen. Dit originele karakter is bij de verbouwing tot gîte behouden gebleven, waarbij de originele eikenhouten balken en de fraaie gele natuurstenen wanden in zicht zijn gebleven. Op de begane grond bevindt zich de gezellige zithoek met een tweepersoonsbedbank, twee leren fauteuils en een grote tafel met sateliet-tv en CD-MP3 speler met USB-aansluiting. Ook de volledig ingerichte, open keuken met vaatwasser en groot 5-pits gasfornuis met electrische oven en afzuigkap ligt op de begane grond, evenals de badkamer met regendouche, wastafel en toilet. De eerste verdieping is een mezzanine met een ruim 2-persoonsbed. Natuurlijk beschikt de gite zowel binnen alsook op het terras over gratis WIFI. La Grange is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Boekingsinformatie

Ligging grange

De ligging van "grange" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.