Les Combes - 6 personen

6
Gites.nl logo

Les Combes is een dubbel aneengeschakeld vakantiehuis bestaande uit een oud en nieuw gedeelte.
Deze advertentie betreft het oude gedeelte: een 300 jaar oude boerderijwoning opgetrokken uit pierres (grote stenen uit de plaatselijke vallei) en de muren zijn 60 cm dik. Deze woning is geheel gerenoveerd, met respect voor de oude bouwstijl. Beneden bevindt zich een grote sfeervolle woonkamer met houtkachel en TV met Nederlandse zenders. In dezelfde ruimte bevindt zich een open eetkeuken die van alle gemakken voorzien is (vierpitsfornuis, oven, magnetron, vaatwasmachine) en bijkeuken (wasmachine en toilet). Boven zijn 3 slaapkamers (1x éénpersoonsbed, 1x tweepersoonsbed, 3x éénpersoonsbed) en een badkamer met toilet, douche en dubbele wastafel.
Het vakantiehuis heeft een eigen terras en zitgedeelte buiten. Er is een mooi gemeenschappelijk zwembad van 8x4 m met een romaanse trap. Rondom het zwembad ligt een terras met ligstoelen en parasols.

Boekingsinformatie

Ligging les combes - 6 personen

De ligging van "les combes - 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.