le repos

9
6
Gites.nl logo

Zeer luxueus ingerichte recente provençaalse villa met panoramisch uitzicht op heuveltop en op 5 minuten van schitterend dorpje met regionaal wekelijks marktje met streekproducten.
De woning ligt op hoogste heuveltop van de regio en heeft een enig panoramisch verzicht. U geniet er bovendien van volledige privacy en dit op 5 minuten van een pittoresk dorpje met drukbezochte zondagmarkt met verse streekproducten. Pure rust en stilte zijn gewaarborgd.. De woning is seer smaakvol ingericht en bidet alle comfort.. Er zijn 3 slaapkamers; 3 badkamers en toiletten. Er is een overdekt buitenterras en een zwemdok. De prachtige lavendel en bloemen ( vooral rozen )
maken uw vakantie compleet; Ontspanningsmogelijkheden zijn er genoeg. Een kajaktocht op de Dordogne of de Lot, een bezoek aan het apenpark in Rocamadour, een wijntocht doorheen de Cahorsstreek of bezoeken aan Domme, Bonaguil , Souillac sullen u zeker Kennan bekoren.. In het dorp is er een mooi zwemmeertje met zandstrand en zijn er alle nodige winkels en voorzieningen.

Boekingsinformatie

Ligging le repos

De ligging van "le repos" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.