Le Pigeonnier

9.8
6
Gites.nl logo

"Wat een perfecte rustige en idyllische plek. We hebben zo genoten van een geweldig verblijf in Le Pigeonnier. We zouden niet aarzelen om vrienden en familie aan te bevelen en hopen op een dag terug te komen voor meer R & R in dit mooi ogende huis en prachtige locatie." Juli 2018.
Dit vakantiehuis is geschikt voor een stel of een gezin - helemaal privé voor jullie.
Le Pigeonnier is smaakvol ingericht tot een comfortabele accommodatie voor maximaal zes personen, met behoud van het karakter van het originele stenen gebouw. Het grote terras op het zuiden is uitgerust met tuinmeubelen, ligstoelen en een barbecue om buiten te eten en grenst aan een groot grasveld met bomen. Er is ook een klein, overdekt terras.
Satelliet-tv (Engels en Frans), dvd, wifi.
Begane grond: woon- / eetkamer met zichtbare oude balken, stenen gewelfde zitkamer, volledig ingerichte en goed uitgeruste keuken.
Drie slaapkamers op de 1e verdieping: tweepersoonsbed met eigen badkamer met douche, tweepersoonskamer met 2 aparte bedden, stapelbed in de toren die plaats biedt aan twee kinderen of tieners. Aparte badkamer en extra toilet.

Boekingsinformatie

Ligging le pigeonnier

De ligging van "le pigeonnier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.