La Loge

9.8
6
Gites.nl logo

La Loge is een schitterend verbouwde 200-jaar oude boerderij, naar hoge maatstaven gerenoveerd en smaakvol gemeubileerd. De accommodatie is vrijstaand en biedt volledige privacy en bestaat uit 2 gedeelten: Het Grote huis en La petite maison. Er is een grote open woonkamer met een volledig ingerichte keuken (vaatwasser, magnetron, elektrische oven, keramische kookplaat, koel-vriescombinatie, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster, een eethoek en een zithoek met een houtkachel. De twee slaapkamers in het grote huis (een met twee eenpersoonsbedden, een met tweepersoonsbed) zijn voorzien van nieuwe bedden en aantrekkelijk grenenhouten meubilair. Er is een apart washok waar een wasmachine en een droger staan. Buiten het seizoen is er centrale verwarming op oliestook. Ook is er een satelliettv met Engelse en Franse zenders, radio, dvd-speler en breedband-internet. Op de grote binnenplaats op het zuiden staan tuinmeubels, ligstoelen en een barbecue, en staat volledig tot uw beschikking. Aan een kant is de originele broodoven, waar u heerlijk in de schaduw kunt eten.
La petite maison, naast La Loge, kan 2 personen huisvesten. La petite maison wordt nooit apart verhuurd, dus als u deze ruimte niet nodig hebt blijft deze leeg en hebt u absolute privacy.

Boekingsinformatie

Ligging la loge

De ligging van "la loge" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.