Roc de Guirol

9.5
6
Gites.nl logo

Goed gelegen vrijstaand vakantiehuis (max. 6 pers.) in het charmante dorpje Calvignac, gelegen in de prachtige Lot-vallei. De Lot-regio heeft nog steeds zijn charme en authentieke karakter behouden. De woning ligt vrij in een landelijke omgeving met onder aan de berg de rivier de Lot, met diverse prettige en toegankelijke zwemplekken.
Daarnaast zijn in de omgeving veel prachtige wandelroutes en pittoreske dorpjes met leuke (eet)markten en veel restaurantjes.
Het huis is van alle gemakken voorzien, met een volledig ingerichte keuken inclusief combi-oven, Dolce Gusto, broodbakmachine, vaatwasser etc. Verder een ruime eettafel voor 6 personen, een bank met tv en houtkachel. De ruime badkamer is voorzien van douche, ligbad en dubbele wasbak en wasmachine. Buiten zijn er diverse zitjes op het terras, voor ieder moment van de dag een fijne plek in de zon of in de schaduw. En met een kleine hectare grond is er meer dan genoeg ruimte voor de nodige privacy of lekker spelen.
Er zijn 3 slaapkamers waarvan 2 kleinere kamers met twee samen te voegen bedden van elk 200 x 80 cm en een "ouder"-slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1,60 x 2,00 mtr.
Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

Boekingsinformatie

Ligging roc de guirol

De ligging van "roc de guirol" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.